5 anbefalinger til deg som skal kjøpe yogatights

Yogatights er et allsidig plagg som er elsket av mange.

Enten du tar et yogakurs, trener ute eller bare slapper av i huset kan yogatightsen være en fast følgesvenn.

Men med så mange forskjellige stiler, materialer og mønstre å velge mellom, så kan det være vanskelig å velge de rette! Heldigvis finnes det noen faktorer du kan ta med i begregningen, slik at du kan snevre inn søket ditt etter det perfekte paret som passer perfekt til dine behov.

Tips til innkjøp av yogatights

1. Prioriter komfort

Komfort bør være førsteprioritet. Å bruke ubehagelige klær kan virke forstyrrende, og tar bort fokus fra det som er viktig – nemlig treningen. Når du er ukomfortabel blir det rett og slett vanskelig å komme inn i yogastillingene på korrekt måte. Yogabukser må gjerne være lette, men pass på så de ikke blir for løse eller stramme.

2. Velg riktig materiale

Velg materialet til yogabuksene dine i henhold til hvilken type yoga du praktiserer. Hvis du driver med yoga for å stresse ned, bør yogabukser i bomull være et godt valg. Det gir deg en elastisk, mild følelse mens du trener. Dersom du derimot trener hot yoga, bør du velge en syntetisk bukse. Det vil suge opp svetten din raskt.

3. Kjøp riktig størrelse og lengde

Vårt neste tips er like viktig som det er selvsagt, pass på at du kjøper en tights som passer! Tenk derfor alltid over størrelse og lengde på buksene. Dersom buksa er for lang for deg, kan det lett føre til at du sklir under øvelsene. Dersom den er for kort, kan det irritere huden og etterlate strekkmerker. På samme måte vil en bukse som er for stram føles ukomfortabel, mens en for løs bukse kan komme i veien for treningen.

4. Vær oppmerksom på kvaliteten

Som alle andre klær, er yogatights laget av forskjellige materialer med variabel holdbarhet. Bomullsbaserte materialer ser fort slitte ut når de brukes regelmessig. Nylonbaserte yogabukser er mer holdbare og holder seg fine lengre. Dersom du ønsker at yogatightsen skal holde seg fin lengst mulig, bør du alltid følge de anbefalte vaskeinstruksjonene fra produsenten.

5. Se etter et attraktivt design, farge og mønster

Enten du vil kjøpe yogatights i fysisk butikk eller online, så vil det alltid være mange alternativer å velge mellom. Så kjøp et design, mønster og farge som appellerer til deg.

Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du velger en lys farge (som gul, rosa, himmelblå), er det sannsynlig at svetteflekkene dine vil være synlige etter treningen.

Vi fraråder også at du kjøper yogatights med en skjult lomme eller med glidelås, da dette kan forårsake ubehag.

Noen av våre favoritter

Vinner på komfort: ICIW Define Seamless Tights

Disse tightsene har 7/8-lengde og minimalt med sømmer, noe som gjør de svært behagelige å ha på når du trener.

Tightsen har bred og elastisk kant i midjen, noe som er med på å øke komforten.

Nøkkelegenskaper:
– 92 % nylon, 8 % spandex
– God pusteevne
– Høy midje
– ICIW-logo på hofte og høyre ben


Stilig mønster: Better bodies Camo High Tights, Dark camo

Disse tightsene har et stilig mønster som gir et flott og atletisk uttrykk.

De er produsert i et komprimerende stoff som også er fukttransporterende, noe som kan gjøre dem svært praktiske til f.eks hot yoga.

Nøkkelegenskaper:

  • Flott sporty look
  • Komprimerende materiale
  • Fukttransporterende materiale
  • Kvalitet: 73 % polyester, 27 % elastan

Les også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *