Anmeldelse av RowingPad Pro – En sammenleggbar romaskin som gir deg en autentisk ro-opplevelse

I dag skal vi anmelde en romaskin som vi har hørt veldig mye bra om. Navnet på romaskinen er RowingPad Pro, og vi kan trygt si at vi er veldig imponerte over den!

Denne romaskinen er ikke bare sammenleggbar og plassbesparende, men gir også en realistisk rofølelse med sin vannbaserte motstand. La oss dykke dypere inn i anmeldelsen og se om denne romaskinen er verdt investeringen.

Test av RowingPad Pro

Spesifikasjoner

Motstandstype:Vannbasert
Støynivå:Noe støy fra vannmotstanden
Trådløs tilkobling:Ja, kompatibel med treningsapper
Mål, oppsatt:2060x500x580mm
Mål (sammenlagt):720x500x580mm
Emballasje mål:785x525x620mm
Bruttovekt (med emballasje):34 kg
Nettovekt (uten emballasje)30 kg
Maks brukervekt120 kg
App:KS Fit
Vanntank13.65l

Sjekk ut flere spesifikasjoner hos Mystuff.no.

Videopresentasjon av romaskinen

Sammenleggbar og plassbesparende design

RowingPad Pro er en sammenleggbar romaskin som er både plassbesparende og enkel å flytte rundt takket være trillehjulene.

Dette gjør at du enkelt kan trene hjemme uten å ha noe behov for et eget dedikert treningstrom. ‘ Når du er ferdig med treningsøkten, er det lett å folde den sammen og lagre den bort.

Realistisk rofølelse med vannbasert motstand

RowingPad Pro har en vannbasert motstand, og vi synes dette gir en mer realistisk og behagelig rofølelse sammenlignet med andre motstandstyper. Lyden av vannet som svirrer rundt i tanken generer riktig nok litt støy, men vi synes egentlig det bare gir en beroligende effekt under treningen.

Vannmotstanden justerer seg automatisk etter hvor hardt du ror, noe som gjør det enkelt å finne det riktige intensitetsnivå for deg.

Denne typen motstand simulerer følelsen av å ro på vannet og gir en jevn og naturlig bevegelse.

Ergonomisk design

RowingPad Pro er designet med ergonomi i fokus, og sørger for at du får en komfortabel treningsopplevelse.

Setet er polstret og glir jevnt langs skinnene, slik at du kan fokusere på å ro uten å bekymre deg for ubehag. Håndtaket er også ergonomisk utformet for å redusere belastningen på håndledd og underarmer.

Trådløs dataoverføring og app-tilkobling

RowingPad Pro er utstyrt med trådløs dataoverføring, som lar deg koble til smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

Med en dedikert app kan du enkelt spore treningsøktene dine, sette mål og konkurrere mot deg selv eller andre brukere.

Appen gir også tilgang til treningsprogrammer og instruksjonsvideoer for å hjelpe deg med å forbedre teknikken og få mest mulig ut av treningen.

Robust og holdbar konstruksjon

Romaskinen er laget av høykvalitets materialer for å sikre langvarig bruk og pålitelighet. Rammen er konstruert av solid stål, og alle bevegelige deler er utformet for å tåle jevnlig bruk over tid.

RowingPad Pro har også en høy maksimal brukervekt, noe som gjør den egnet for personer med ulike kroppsvekter og størrelser.

Helsegevinster ved å trene med en romaskin:

 1. Fullkroppstrening: Roing engasjerer og styrker både overkropp, underkropp og kjernemuskulatur.
 2. Kondisjon: Roing forbedrer hjerte- og lungekapasiteten, noe som gir økt utholdenhet og kondisjon.
 3. Kaloriforbrenning: Roing er en effektiv måte å forbrenne kalorier på, noe som kan bidra til vektreduksjon og bedre helse.
 4. Lav belastning på leddene: Roing er en lav-impact øvelse som skåner leddene, noe som gjør den til et godt alternativ for de som har problemer med knær, hofter eller rygg.
 5. Økt fleksibilitet og bevegelighet: Regelmessig trening med romaskin bidrar til bedre fleksibilitet og bevegelighet i muskler og ledd.
 6. Bedre kroppsholdning: Roing styrker rygg- og kjernemuskulatur, noe som kan forbedre kroppsholdning og redusere ryggplager.
 7. Stressreduksjon: Roing er en god måte å redusere stress på, siden den gir en kombinasjon av fysisk aktivitet og meditativ repetisjon.
 8. Forbedret koordinasjon: Roing krever koordinert innsats mellom armer, ben og overkropp, noe som kan forbedre nevromuskulær koordinasjon og balanse.
 9. Bedre grepsstyrke: Roing innebærer bruk av hendene og underarmene for å holde tak i årene, noe som bidrar til å bedrer grepsstyrken og forebygge hånd- og håndleddsproblemer.
 10. Bedre mental helse: Regelmessig fysisk aktivitet, som roing, har vist seg å redusere risikoen for depresjon og angst, og bidra til bedre humør og mental velvære.
 11. Tilpasningsdyktighet: Roing kan tilpasses ulike treningsnivåer og mål, noe som gjør det til en allsidig treningsform for både nybegynnere og erfarne utøvere.

Konklusjon: Bør du gå til innkjøp av en RowingPad Pro?

Så, for å svare på spørsmålet vi stilte innledningsvis; Er RowingPad Pro verdt investeringen?

Vårt svar på det spørsmålet er definitivt JA!

RowingPad Pro er et utmerket valg for de som ønsker en realistisk og effektiv treningsøkt hjemme. Den vannbaserte motstanden gir en behagelig og autentisk rofølelse, noe som gjør treningen mer engasjerende og givende.

Romaskinen er egnet for alle treningsnivåer og har en solid konstruksjon som sikrer langvarig bruk. Det plassbesparende designet og mulighet for enkel oppbevaring gjør RowingPad Pro til et godt valg for hjemmebruk, selv om du ikke har mye plass.

Med trådløs tilkobling og muligheten for å koble til treningsapper, blir det enkelt å holde oversikt over fremgangen og holde seg motivert. RowingPad Pro er rett og slett et utmerket kjøp for de som ønsker å forbedre sin fysiske form og nyte en effektiv treningsøkt hjemme.

FORDELER ULEMPER
Realistisk og behagelig rofølelse Kan være dyrere enn enkelte andre romaskiner
Vannbasert motstand Kan kreve jevnlig vedlikehold av vannbeholder
Solid og stabil konstruksjon Noe støy fra vannmotstanden
Plassbesparende og enkel oppbevaring
Trådløs tilkobling til treningsapper
Justerbar motstand
Passer alle aldersgrupper
Passer for alle treningsnivåer

Karakter: (4.5 av 5)

Kjøp den her

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *