Vi har testet WalkingPad A1 – En tredemølle som virkelig leverer!

Synes du det er vanskelig å holde deg i form når store deler av dagen må tilbringes hjemme?

Lurer du på om en WalkingPad A1 kan være løsningen som redder deg fra en stillestittende tilværelse?

Du er ikke alene om å ha et ønske om å få et mer aktivt og sunt liv. Mange sitter i dag alt for mye stille, enten det er på kontoret eller i sofaen hjemme. Pandemien vi er inne i er heller ikke med på å forbedre situasjonen. Mange treningssenter holder stengt og vi blir oppmuntret til å holde oss mest hjemme.

En tredemølle kan for mange være den ultimate løsningen for å få en mer aktiv hverdag. Vi i yogasentralen.com har derfor testet en av de mest populære tredemøllene, som også verdens minsteWalking Pad A1.

Test av Walking Pad A1

Spesifikasjoner

Minimumsfart:0.5 km/t
Toppfart:6 km/t
Produsent:KingSmith
Vekt uten emballasje:28 kg
Vekt med emballasje:31 kg
Maksbelastning:100 kg
Dimensjoner under bruk:1432 x 547 x 129 mm
Dimensjoner sammenlagt:822 * 547 * 129 mm

Sjekk ut flere spesifikasjoner hos Mystuff.no.

I esken

Strømledning med adapter
Fjernkontroll

Tredemøllen kommer i en eske med umalt papp og minimalistisk design.

Inni esken finnner vi selve tredemøllen, en fjernkontroll med batteri, ledning, adapter og en brukerhåndbok. Tredemøllen kommer med engelsk stikkontakt, men mystuff legger også med et adapter slik at mølla kan benyttes med norske stikkontakter.

Design

WalkingPad A1 har et sammenleggbart design.

I motsetning til klassiske tredemøller, kommer WalkingPad A1 i et sammenleggbart design.

Dette gjør at den kan bli svært kompakt, faktisk så liten som en kvadratmeter. Dette gjør at den enkelt kan gjemmes bort under f.eks sofaen når den ikke er i bruk. Dette er spesielt praktisk i små leiligheter og kontorer, da møllen tar minimalt med plass.

Praktiske hjul på WalkingPad’ens underside.

Med sin vekt på 28 kg kan den være litt tung å bære, men den er ustyrt med hjul på undersiden slik at du enkelt kan flytte den frem og tilbake mellom rom i samme etasje.

Den er også ustyrt med en LED-skjerm der du får informasjon om hastighet, tid, antall skritt og distanse du har tilbakelagt på mølla. Du kan også velge mellom automatisk og manuell modus her.

Fjernkontrollen er mørk grå og har fire knapper; Start/Stopp, Høyre hastighet, Lavere hastighet og Endre modus.

Tredemøllen er umiddelbart klar til bruk uten at den trenger videre montering.

Funksjonalitet

Før bruk må tredemøllen settes opp via den tilhørende mobilapplikasjonen MiHome. Du må gjennomføre et opplæringsmodus før du kan bruke den på makshastigheten, som er er 6 km/t. Før du har gjennomført dette er det ikke mulig å få den til å gå på en høyere hastighet enn 3 km/t.

Hastigheten justerer du enkelt med den tilhørende fjernkontrollen, opp og ned 0,5 km/t av gangen.

Du kan velge mellom tre moduser, standby, manuell og automatisk hastighetsjustering.

I standby-modus vil indikatoren på møllen lyse, men motoren er avskrudd.

I manuell modus kan du selv justere hastigheten via fjernkontrollen.

I automatisk modus vil hastigheten justeres automatisk basert på bevegelsesmønstret ditt. Den innebygde smart-algoritmen vil da justere hastigheten når den merker at det er behov for et temposkifte.

I bruk

Mange mennesker har problemer med vektøkning og helse på grunn av en sittestillende livsstil, der de arbeider på kontor og spiser dårlig.

Å gå mer i hverdagen en et viktig moment som kan gi bedre helse og vektjustering. Verdens helseorganisasjon anbefaler at du går 10000 skritt om dagen. Med dagens moderne livsstil er det mange som sliter med å nå dette målet, og dette resulterer i en økning av helseproblemer og overvekt.

En tredemølle kan være en god løsning på dette problemet, da den gjør at du enkelt kan kombinere fysisk aktivitet med hverdagslige aktiviteter, underholdning og jobb. Dersom du har en hev-senk pult på kontoret ditt, kan denne tredemøllen være en utmerket måte å forbrenne kalorier på mens du jobber. Den er også fin å gå på når du ser favorittseriene dine på tv, eller lytter til podcast eller lydbøker. Du kan også velge å bytte ut sofaen med tredemølla når du spiller tv-spill.

Tredemøllen er stillegående, og virker ikke forstyrrende på andre eller for jobben du gjør. Den praktiske størrelsen gjør den ideel for kontorbruk. Det må dog merkes at møllen er mest egnet for gåing – ikke løping. Makshastigheten på 6 km/t er dog raskere enn man skulle tro, så det skulle nok være mulig med småjogging dersom du ønsker.

Konklusjon: Bør du gå til innkjøp av en WalkingPad A1?

Når du får denne på kontoret eller inn i hjemmet, blir det mye enklere å få til 10000 skritt om dagen.

Dette er rett og slett et supert produkt for deg med kontorjobb eller for deg som tilbringer mye tid på sofaen med seriemaraton.

WalkingPad A1 har et enkelt og kompakt design, lav vekt, og er svært enkel i bruk. I tillegg gir den deg mulighet til å kombinere arbeid, tv-titting eller gaming med fysisk aktivitet og kaloribrenning. Det må jo sies å være den ultimate “life-hack”!

FORDELER ULEMPER
Liten, lett og kompakt Maksfart på 6 km/t
Sammenleggbar Maksimal brukervekt på 100 kg
Enkel i bruk Må installere mobilapplikasjon for å låse opp makshastigheten
Solid
Gir deg mulighet til å multitaske trening med hverdagslige aktiviteter
Stillegående
Pent design
Passer alle aldersgrupper
Fornuftig pris

Karakter: (4.5 av 5)

Kjøp den her

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *